Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την hellodesign.gr προσφέρει παράλληλα με τις αρχιτεκτονικές μελέτες & μελέτες εσωτερικών χώρων ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας. Αυτές περιλαμβάνουν την δημιουργία οπτικής-εταιρικής ταυτότητας μιας νέας επωνυμίας ή την ανανέωση της, τον σχεδιασμό γραφικών χώρου και την διαχείριση των μέσων κοινωνικών δικτύων.

Δείτε περισσότερα στο :  www.hellodesign.gr

Branding

Πιστεύουμε πως η δημιουργία ενός επιτυχημένου brand δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι πολλαπλά τα στοιχεία που συντελούν στην δημιουργία ενός success story.

Ένα από τα θεμελιώδη είναι η εικόνα της επιχείρησης προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται στο λογότυπο-σήμα της που αποτελεί το θεμέλιο της οπτικής-εταιρικής ταυτότητας και συνιστά πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο κάθε επιχείρησης. Ταυτίζεται άμεσα και απόλυτα με τις δραστηριότητες κάθε επιχείρησης και δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό και στους υπαλλήλους-πρεσβευτές της. Αποτελεί τη σφραγίδα της στα κανάλια της έντυπης & ηλεκτρονικής επικοινωνίας, αποτυπώνει και μεταφέρει το ιδιαίτερο προφίλ της και τα σημεία που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Environmental Graphics Design

Ένα brand είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη ιστορία. Τα γραφικά χώρου σε συνδυασμό και εναρμόνιση με την οπτική ταυτότητα προσφέρουν την απεικόνιση αυτής της ιστορίας στο κάθε χώρο. Συνυπάρχοντας με τους επιστημονικούς κλάδους της αρχιτεκτονικής, της εσωτερικής διακόσμησης και του βιομηχανικού σχεδιασμού, ο περιβαλλοντικός γραφιστικός σχεδιασμός (EGD) ασχολείται με τις οπτικές πτυχές της αισθητικής αναβάθμισης, την επικοινωνία της ταυτότητας και της πληροφορίας στο χώρο.

Διαμορφώνει & προσθέτει αξία στην ιδέα της δημιουργίας εμπειριών συνδέοντας τους ανθρώπους με τη θέση τους και το περιβάλλον. Η ευρύτερη έννοια του σχεδιασμού γραφικών χώρου περιλαμβάνει περιεχόμενο, τυπογραφικό σχεδιασμό, ψηφιακό κείμενο και εικόνες, περιεχόμενο προβολής ή και τέχνης σε χώρους γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων ακόμα και νέων κατοικιών.

Social Media Management

Τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc.) έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα όλων μας και έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Η ισχυρή παρουσία & προβολή μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι στις μέρες μας ίσως και το πιο δυνατό μέσο προώθησης των υπηρεσιών της.

Τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα στις  επιχειρήσεις να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες. Η εταιρεία μας έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στα Social Media και με ένα ισχυρό δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών και σχεδιαστών αναλαμβάνει το λανσάρισμα σας και την παρουσία σας σε αυτό το νέο κόσμο και σας υπόσχεται εκατοντάδες followers.